Annons
Karolinska CCC

Tillsammans skapar vi den bästa cancervården!

Publicerad 20 september 2022

Karolinska Comprehensive Cancer Center ger förutsättningar för cancervård i världsklass. Vår vision är att utmaningar förvandlas till unika möjligheter.

Patientens delaktighet och inflytande i processen är extremt viktigt. Vi integrerar de aktiviteter som krävs för patientens medverkan i hela kedjan av sjukdomsdiagnostik, beslut, behandling, omvårdnad och forskning. Precisionsmedicin möjliggör än mer skräddarsydd diagnostik, behandling och omhändertagande.

”Som patient med lungcancer har jag själv fått vara involverad i min behandling. Under hela behandlingen har jag upplevt att de lyssnar på mig som patient. Det har varit, och är fortfarande väldigt, väldigt värdefullt.”
Patienten Karin

Lyssna på Karin och andra patienter i podden Karolinska Universitetssjukhuset Dokumentär: www.karolinska.se/poddar

Klicka här för att läsa mer om oss

Karolinska Comprehensive Cancer Center

Karolinska Comprehensive Cancer Center samlar spetskompetens inom högspecialiserad cancervård och canceiforskning. Centret är en gemensam satsning av Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet. Det är också det första ackrediterade Comprehensive Cancer Center i Sverige.

www.karolinska.se/KarolinskaComprehensiveCancerCenter

Ge en gåva till Radiumhemmets Forskningsfonder och stöd livsviktig cancerforskning

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. (OBS: Glöm inte att fylla i mailadress och/eller telefonnummer så att vi kan kontakta dig)

Namn
Jag vill bidra med(Obligatoriskt)

Mitt bidrag är(Obligatoriskt)