Annons

Välkommen till ”En dag för cancerforskning” 16 november

Publicerad 27 september 2022

Välkommen till det kostnadsfria webbinariet ”En dag för cancerforskning” online på Karolinska Institutet den 16 november 2021. Konferensen direktsänds på Youtube.

Webbinariet vänder sig till allmänheten. Under dagen presenteras spetsforskningen inom cancerområdet av ledande forskare och vi fokuserar på ämnen som molekylär diagnostik, stress och cancer, precisionsmedicin, unga med cancer samt bröstcancerprevention. Arrangör: Cancer Research KI.

Deltagandet är kostnadsfritt. Efter du har skickat in din anmälan så kommer du automatiskt få en bekräftelse på din anmälan via e-post.

Klicka här för att anmäla dig

Klicka här för att läsa mer om programmet

Cancer Research KI

Det strategiska forskningsprogrammet Cancerforskning KI (Cancer Research KI) kombinerar cancerbiologi med klinisk cancerforskning från hela KI genom att samla forskare från olika discipliner. Vi är en paraplyorganisation för all cancer forskning som bedrivs vid KI. Det övergripande målet är att generera nya vetenskapliga upptäckter som idealt kan övergå i klinisk användning. Stöd för programmet kommer från regeringen genom de så kallade strategiska initiativen.

https://ki.se/en/cancerresearchki/cancer-research-ki

Ge en gåva till Radiumhemmets Forskningsfonder och stöd livsviktig cancerforskning

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. (OBS: Glöm inte att fylla i mailadress och/eller telefonnummer så att vi kan kontakta dig)

Namn
Jag vill bidra med(Obligatoriskt)

Mitt bidrag är(Obligatoriskt)