Annons
AstraZeneca

What science can do

Publicerad 20 september 2022

AstraZeneca har utvecklat cancerbehandlingar under mer än 40 år. Vi engagerar oss för att främja vetenskapen inom onkologi och hematologi för att leverera livsförändrande mediciner till patienter med stort behov av nya terapier.

Att bekämpa cancer kräver innovativ forskning. Vi arbetar tillsammans med en mängd aktörer för att tillsammans utveckla nya molekyler som kan tillgodose medicinska behov inom en mängd olika cancerområden. Vår drivkraft är visionen att via forskning och samarbete nå dagen då cancer som dödsorsak är historia.

Klicka här för att läsa mer om oss

AstraZeneca

151 85 Södertälje
www.astrazeneca.se
www.cancer.nuSE-11401-07-22-ONC

Ge en gåva till Radiumhemmets Forskningsfonder och stöd livsviktig cancerforskning

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. (OBS: Glöm inte att fylla i mailadress och/eller telefonnummer så att vi kan kontakta dig)

Namn
Jag vill bidra med(Obligatoriskt)

Mitt bidrag är(Obligatoriskt)