Annons
Anmäl dig här

Välkommen till ”En dag för cancerforskning” den 29 april

Publicerad 13 april 2021

Välkommen till det kostnadsfria webbinariet ”En dag för cancerforskning” på Karolinska Institutet den 29 april 2021.

Webbinariet vänder sig till allmänheten. Under dagen kommer forskare och professorer samlas för att berätta om den banbrytande cancerforskning de arbetar med, under ledning av Mark Levengood.

Spetsforskningen inom cancerområdet presenteras digitalt på ett interaktivt sätt. Vi fokuserar på ämnen som nya banbrytande behandlingsmetoder, fertilitet efter cancerbehandling, antioxidanter och cancer samt rehabilitering. Arrangör: Cancer Research KI.

Deltagandet är kostnadsfritt. Efter du har skickat in din anmälan så kommer du automatiskt få en bekräftelse på din anmälan via e-post.

Klicka här för att anmäla dig

Klicka här för att läsa mer om programmet

Cancer Research KI

Det strategiska forskningsprogrammet Cancerforskning KI (Cancer Research KI) kombinerar cancerbiologi med klinisk cancerforskning från hela KI genom att samla forskare från olika discipliner. Vi är en paraplyorganisation för all cancer forskning som bedrivs vid KI. Det övergripande målet är att generera nya vetenskapliga upptäckter som idealt kan övergå i klinisk användning. Stöd för programmet kommer från regeringen genom de så kallade strategiska initiativen.

https://ki.se/en/cancerresearchki/cancer-research-ki

Ge en gåva till Radiumhemmets Forskningsfonder och stöd livsviktig cancerforskning

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. (OBS: Glöm inte att fylla i mailadress och/eller telefonnummer så att vi kan kontakta dig)

Namn
Jag vill bidra med(Obligatoriskt)

Mitt bidrag är(Obligatoriskt)